Tandbro hos Tandlægerne Boel i Næstved

​En tandbro kan ofte være en god behandling, hvis du mangler en eller flere tænder ved siden af hinanden og fastgøres til dine egne naturlige tænder. En tandbro ligner og matcher dine naturlige tænder i form og farve. Den kan også fastgøres til to eller flere tandimplantater.

En bro fungerer som en permanent erstatning for mistede egne tænder, der bliver fastgjort dine egne tænder.

En tandbro er som naturlige tænder

​En bro sidder fast i munden og kan normalt ikke tages af. Den fungerer i praksis som dine egne naturlige tænder. En tandbro er oftest fremstillet af rent porcelæn eller porcelæn hærdet på en biologisk kompatibel metallegering.

Vi lægger vægt på at give god vejledning,og vi giver dig valgmuligheder og prisoverslag, hvis der er flere muligheder for at løse opgaven.

Vi benytter naturligvis nye og veldokumenterede teknologier, når vi skal fremstille en tandbro. Det betyder, at alle klinikkens medarbejdere er ajourført med relevante efteruddannelser. Vi har konkurrencedygtige priser på vores behandlinger.

Bestil tid til en konsultation

​Bestil tid til en konsultation og en vurdering hos Tandklinikken Boel ApS, hvis du overvejer en tandbro. Vores klinik ligger på Farimagsvej 12 i Næstved, og du kan ringe til os på telefon 55 72 30 15. Du kan naturligvis også vælge at sende en e-mail til tandlaegerneboel@live.dk.​

Firmanavn & CVR​

Tandklinikken Boel ApS

CVR: ​38758373

Find os

Farimagsvej 12

4700 Næstved 

Kontakt os