Implantater​

​Med implantater kan du få genskabt dine tænder, så du igen får en god tyggefunktion og et smukt smil. Et tandimplantat fungerer som en kunstig tandrod og kan sættes ind, hvor du mangler en eller flere tænder, hvis grundlaget i munden er i orden.

Tandimplantatet er er fremstillet af metallet titanium, der fuldt ud tolereres og accepteres i munden. Ovenpå implantatet fæstnes en implantatkrone. Hvis du mangler flere tænder efter hinanden kan vi indsætte to eller flere implantater og fremstille en tandimplantatbro.

Implantatkroner og implantatbroer er oftest fremstillet af porcelæn brændt på en biologisk acceptabel metallegering eller af metalfrit porcelæn.

Implantater er således det tætteste du kommer på naturlige tænder,der matcher dine egne tænder i form og farve, samtidig er det en løsning, der holder i rigtig mange år.

​​Selvom implantatbehandling er en meget holdbar løsning er det vigtigt, at du efter implantatbehandlingen får efterset og kontrolleret dine implantater for at undersøge, om implantat og omgivende tandkød og kæbeknogle er i orden.

Af og til udvikler nogle personer betændelse omkring implantatet( periimplantitis), og det skal behandles for ikke at nedsætte levetiden eller miste implantet.

Behandlingen af periimplantitis minder meget om behandlingen af parodontose, se venligst der.

Er det aktuelt for dig med et tandimplantat og overvejer du at få foretaget tandimplantatbehandling, kontakt da tandlægerne Tandklinikken Boel ApS for en grundig rådgivning om dine muligheder.

Firmanavn & CVR​

Tandklinikken Boel ApS

CVR: ​38758373

Find os

Farimagsvej 12

4700 Næstved 

Kontakt os