​Parodontose

Parodontose er en sygdom i tandens omgivende væv. Det er en betændelsetilstand i tandkød og kæbeknogle, som skyldes et samspil af mange forskellige faktorer. Bakteriebelægninger på tandkødet, mangel på modstandskraft og ofte rygning er hovedårsager til denne betændelse. Ubehandlet parodontose vil betyde, at du får løse tænder, som derefter ofte mistes.​

Tandlægens behandling af parodontose består af udredning af sygdommen,vejledning i grundig hjemmetandpleje og tandrensninger som udføres i lokalbedøvelse, hvis man ønsker smertefri behandling.

​Parodontosebehandlingen kombineres af og til med antibiotika og evt. med kirurgi. Det er vigtigt at du efter den indledende parodontosebehandling får kontrolleret effekten af behandlingen og din egen indsats, som er meget vigtigt for resultatet. Vi vil naturligvis hjælpe og støtte dig med råd og vejledning ved disse kontrolbesøg.

Ring til os og få tid en undersøgelse af tænder og tandkød, så du kan få styr på dine tænder og tandkøds tilstand, da parodontose ofte ikke kan mærkes og kommer snigende, så vi sammen kan behandle sygdommen så tidligt som muligt.

Firmanavn & CVR​

Tandklinikken Boel ApS

CVR: ​38758373

Find os

Farimagsvej 12

4700 Næstved 

Kontakt os