​Tandkrone hos Tandlægerne Boel i Næstved

​En tandkrone er en god behandling til en knækket tand eller en rodbehandlet tand, fordi en rodbehandlet ofte er svækket efter rodbehandlingen, men det kan også være nødvendigt at fremstille en krone, hvis du har en større dårlig tandfyldning af amalgam (sølvplombe) eller plast. Det kan også være nødvendigt at sætte en tandkrone på en tand med dybe revner, og ofte er det klogt at sætte en krone på den revnede tand , inden den knækker, da det er en billigere behandling, end at vente til skaden er sket. Vi kan råde dig om rettidig omhu.

En tandkrone kan også påsættes et tandimplantat, som en del af implantatbehandlingen.

En tandkrone kan redde din tand, så du kan beholde den

​En krone omslutter og dækker ofte hele tanden, og dermed kan den ofte redde en knækket tand, så du kan beholde din egen tand. En tandkrone fremstår og fungerer umiddelbart ligesom en naturlig tand, og matcher dine nabotænders farve og form.​

​Vi giver flere valgmuligheder ved behov for en tandkrone

​Vi lægger altid vægt på en god vejledning, og det medfører, at vi giver patienterne flere valgmuligheder og overslag, som vi kan drøfte i fællesskab. En tandkrone kan være fremstillet af guld, af rent porcelæn, eller af en guldlegering eller en anden biologisk acceptabel metallegering med påbrændt porcelæn.

​En såkaldt metalkeramikkrone

Dertil kommer, at vi benytter de nyeste og bedst veldokumenterede teknologier. Alle klinikkens medarbejdere er altid ajourført med efteruddannelse, og vi har konkurrencedygtige priser på alle behandlinger, herunder på tandkroner og tandbroer.

Bestil tid til en konsultation for en vurdering og eventuelt påsætning af en tandkrone hos Tandklinikken Boel ApS i Næstved. Vi holder til på Farimagsvej 12, og du kan ringe til os på telefon 55 72 30 15, men du kan også skrive til os på e-mail tandlaegerneboel@live.dk.

Firmanavn & CVR​

Tandklinikken Boel ApS

CVR: ​38758373

Find os

Farimagsvej 12

4700 Næstved 

Kontakt os